category-lamp

За Нас

"Глас енд Дизайн" ЕООД

е фирма с дългогодишна история на изграждане на доверието в нашите клиенти. Вече двадесет години стъклата и строителството са наш приоритет. Хората с които работим са вече наши приятели, поради дългогодишното ни партньорство и възможността да разчитат на нас във всяка една секунда. Бързината и качеството на изпълнение придружават всяка една наша поръчка и всеки един ремонт. Но нищо нямаше да е толкова съвършено, ако го нямаше нашият високо квалифициран и дисциплиниран персонал, с чиято помощ се случват всички онези професионално завършени проекти. Качество, постоянство, лоялност, коректност са приоритетите които следват компанията, за да бъде конкурентна в бързо променящата се пазарна конюнктура. Всичко това за да спечели интересите, нуждите и доверието на клиентите и да съумее да ги запази.

Решения от стъкло:

Стъклото е едно модерно решение за завършек на всеки офис, жилище или търговски обект. То може да внесе много стил и оригиналност във вашето ежедневие. Стъклото може да е вашето иновативно интериорно и екстериорно решение, то отдавна замени много традиционни материали (дърво, пластмаса и др.) и даде възможност на нашите клиенти да използват въображението си и да внесат онзи стъклен акцент, нужен за едно завършено съвършенство. При нас може да бъдете оригинални и практични и да поръчате - огледала, лакобел, витрини за вашия магазин и офис, закалени стъкла(врати, маси, кухненски гръбчета, рафчета), парапети, паравани, душ - кабини, плочки от цветно стъкло, както и нужните доставка и монтаж.

Ремонти от А до Я:

Строително - ремонтните и довършителни дейности са нашата специалност. Въпреки конкуренцията около нас, екипът ни се състои от много високо квалифицирани специалисти, за които това е поредният шанс да докажат своите възможности. Водещото при нас е на първо място коректното отношение към клиентите, качественото обслужване и удовлетворяването на желанията и изискванията му, и всичко това на нормални цени и в нормални срокове на изпълнение. Времето е важно за всеки човек, за това и ние ще се постараем освен перфектно изпълнение да го получите и в обещания срок. В крак с всички нови тенденции в строителството ние непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме. За нас е удоволствие да превърнем вашият дом в едно изключително комфортно, удобно и уютно място за живеене, а на вас ще оставим задачата да го изпълните със щастие и красиви спомени.